Kapije

Kapija – dobrodošlica za ulazak u vaš svet

Kapije

Kapije predstavljaju velika ulazna vrata u svaku kuću ili drugi privatni posed. Simbolično, one prve pozdravljaju dobrodošle goste a nepozvane goste drže podalje. Kuća, imanje ili druga nepokretna imovine bez kapije deluje nedovršeno i nemarno. Stoga je poželjno da svaki posed bude ograđen odgovarajućom kapijom. Kapije mogu biti klizne i krilne, različitih dimenzija, težine i namene.

Ogradite svoj prostor kapijom po meri

Klizne i krilne kapije odlično su rešenje koje ispunjava sve zahteve u pogledu kvaliteta, estetike i sigurnosti. Nudimo vam izradu kliznih i krilnih kapija po najpovoljnijim uslovima i u najkraćem roku.

Izrada kapija

Kapije se izrađuju od cevnih profila ili u kombinaciji sa drugim materijalima; grifovanom mrežom, limom, drvetom, lexanom. Takođe, moguće su i kombinacije sa elementima od kovanog gvožđa, eloxiranog aluminijuma i drugih pogodnih materijala u skladu sa vašim zahtevima.

Metalne kapije

Metalne kapije su dugovečan i postojan proizvod. Pravilnim održavanjem mogu trajati večno. Pre ugradnje svi elementi kapije temeljno se čiste i zaštićuju adekvatnim premazima i specijalnom završnom bojom.

Krilne kapije

Krilne kapije se otvaraju rotacijom oko svoje osovine i mogu biti jednokrilne i dvokrilne. Jednokrilne kapije obično se koriste za prolaz pešaka, dok se dvokrilne kapije koriste za prolaz vozila. Mogu se otvarati iznutra i spolja i u skladu sa tim zahtevaju odgovarajući prostor za rotaciju. Pogodne su za one površine koje imaju dovoljno prostora za otvaranje krila kapije u dubinu površine. Mogu se otvarati ručno ili pomoću odgovarajuće automatizacije.

Klizne kapije

Klizne kapije se otvaraju klizenjem specijalnih točkova po profilnim šinama. Zahvaljujući tome dobija se velika širina za ulazak u određeni prostor. Pogodne su i praktične za objekte koji nemaju veliku ulaznu površinu ali imaju dovoljno bočnog prostora za otvaranje. Klizne kapije mogu se otvarati ručno ili automatski.

Krilne i klizne kapije

Krilne i klizne kapije izrađuju se prema vašoj zamisli i potrebama. Ukoliko nemate idejno rešenje pogledajte našu galeriju radova i pronađite ono što vam odgovara. Možete nam izneti svoje želje a mi ćemo vam ponuditi odgovarajuće rešenje koje zadovoljava vaše zahteve i standarde.

Kapije sa automatizacijom

Takođe, ukoliko želite u kapiju ćemo ugraditi odgovarajuću funkcionalnu i bezbednu automatizaciju. Ugradićemo vam najpogodniji i najkvalitetniji model automatskog pogona u zavisnosti od širine kapije i njene težine. Kapije sa automatizacijom nije moguće otvoriti bez daljinskog upravljača tako da pružaju dodatnu sigurnost i zaštitu. Pored toga, jednostavne su za rukovanje i praktične obzirom da ne morate izlaziti iz vozila radi otvaranja.

Zaštitite svoju imovinu

Kapija je građevinski element koji ima pre svega bezbednosnu i zaštitnu funkciju. Stoga, zaštite svoju porodicu i imovinu ugradnjom kvalitetne klizne ili krilne kapije po najvišim standardima. Pored toga, kapija je simbol vašeg poseda i privatnosti i zato vodimo računa i o njenoj estetici i prezentaciji. Za njenu postojanost i besprekornu funkcionalnost koristimo najkvalitetnije materijale i sistemske delove.

Cena kapije

Pozovite nas. Naš iskusni tim majstora uzeće potrebne mere, ispoštovati vaše ideje i zamisli i izraditi vam odgovarajuću kapiju po najpovoljnijoj ceni i uslovima. 

 

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“2″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“100″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“1″ slideshow_link_text=“Izrada kapija“ template=“/home/bravarsk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]


Izrada kapija za dvoriste Beograd, kapije i ograde cena, ogradjivanje dvorista, majstori za kapiju, metalne kapije, metalne kapije za dvoriste, montaža kapije, postavljanje kapije, mala kapija, velika kapija, cena metalne kapije Beograd, gvozdene kapije, čelične kapije, industrijske kapije,