Metalne ograde i gelenderi

Izrada metalnih ograda i gelendera

Izrađujemo sve vrste metalnih ograda i gelendera za potrebe vašeg doma ili radnog prostora. Naše veliko iskustvo u izradi metalnih ograda i gelendera garantuje vam kvalitetan proizvod koji će se savršeno funkcionalno i estetski uklopiti u vaš stambeni ili poslovni ambijent. Dobićete proizvod koji zadovoljava sve propisane standarde, kao što su:

 

  • zaštita i sigurnost vašeg doma, poslovnog prostora i imovine;
  • dugovečna postojanost i stabilnost;
  • različita estetska i funkcionalna rešenja;
  • povoljne cene;
  • brzi rokovi izrade i montaže.

 

Metalne ograde za dvorišta i posede

Metalne ograde izrađuju se od cevnih okruglih ili kutijastih profila različitih dimenzija. Oni se mogu kombinovati sa različitim materijalima kao što su drvo, lim, grifovana mreža. Jako lepa kombinacija su metalne ograde sa ukrasnim elementima od kovanog gvožđa, kao i kombinacija sa staklom ili leksanom.

Metalne ograde i gelenderi za terase i stepenice

Metalni gelenderi imaju široko polje primene. Njima se mogu ograđivati terase, balkoni, stepeništa, parapeti. Takođe se mogu kombinovati i sa drugim materijalima, tako da pored svoje osnovne zaštitne funkcije mogu zadovoljiti i sve estetske zahteve. Metalni gelenderi fiksiraju se za pod ili zid i maksimalno su sigurni i bezbedni.

Uzimanje preciznih mera

Kod izrade metalnih ograda i gelendera jako je važno uzimanje preciznih mera. Tačne mere su od izuzetne važnosti za pravilno postavljanje i stabilnost metalnih ograda i gelendera i najbolje je da taj deo prepustite nama.

Naši iskusni majstori izaći će na teren i uzeti sve potrebne mere, proveriti ravnoću zidova i poda, kao i podlogu na koju se fiksira ograda ili gelender. Na ovaj način izbegavaju se moguće nepravilnosti i štete.

Pozovite nas i u najkraćem roku doći ćemo do vas. Ukoliko nemate idejno rešenje, ponudićemo vam rešenja koja zadovoljavaju sve vaše zahteve u pogledu cene, funkcionalnosti i estetike.

Zaštita i održavanje

Metalne ograde i gelenderi su proizvodi koji uz pravilno održavanje mogu trajati zauvek. Radi dugovečnosti i postojanosti svi elementi proizvoda se pre ugradnje detaljno čiste i zaštićuju specijalnim premazima i završnom bojom.

Brza i kvalitetna ugradnja

Kvalitetna ugradnja je ključna za funkcionalnost proizvoda. Svi elementi proizvoda izrađuju se u radionici a zatim montiraju na terenu. Poštujemo vaš prostor i vreme i stoga se trudimo da sve faze izrade odradimo u najkraćem roku. Nakon ugradnje prostor se temeljno čisti i ostaje uredan nakon obavljenog posla.

Kontaktirajte nas za sve savete, informacije i pomoć. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja. 

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“10″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“100″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“1″ slideshow_link_text=“Izrada metalnih ograda i gelendera“ template=“/home/bravarsk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php“ slug=“Metalni-gelenderi-za-terasu“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]


ograde i kapije za dvoriste, metalne kapije i ograde cena, ograde od metalnih cevi, izrada ograda Beograd, metalne ograde za terase, gelenderi za terase Beograd, izrada gelendera, gelenderi za unutrasnje stepenice cena, unutrašnji gelenderi, gelenderi za stepeniste, ugradnja ograda i gelendera, majstori za ograde Beograd, majstori za gelendere, ograda za zgradu, gelenderi za zgradu, ograda za kuću, gelenderi za spoljne stepenice, ograda za spoljno stepenište, čelične ograde, čelični gelenderi, izrada ograde za dvorište, metalni gelenderi za stepenice, ograda na stepeništu. ograde od grifovane žice, ogradjivanje dvorišta, ograda na tersi, ograde cena po metru, ograda za spoljašnje stepenice, ograda za dvorište, nadogradnja postojeće ograde.