Aluminijumski gelenderi i ograde

 

Visoka estetika u službi funkcionalnosti

Aluminijumske ograde i gelenderi

Aluminijumske ograde i gelenderi su proizvodi koji će zadovoljiti sve vaše kriterijume i zahteve u pogledu estetike, funkcionalnosti i ekonomičnosti. Zahvaljujući svojim tehničkim karakteristikama i širokoj paleti različitih horizontalnih i vertikalnih elemenata, savršeno se uklapaju u svaki prostor, kako spoljašnji, tako i unutrašnji.

Izrada aluminijumskih ograda i gelendera

Aluminijumske ograde i gelenderi izrađuju se od najkvalitetnijeg eloksiranog aluminijuma visoke postojanosti i izdržljivosti. Otporni su na koroziju, sve vremenske uslove i spoljašnje uticaje tako da ne zahtevaju posebno održavanje. Potrebno ih je samo periodično prebrisati vlažnom krpom.

Alu ograde i gelenderi

U odnosu na druge materijale, aluograde i gelenderi nepredstavljaju veliko opterećenje za građevinsku konstrukciju. Sa druge strane odlikuje ih maksimalna izdržljivost i stabilnost, te zadovoljavaju sve kriterijume u pogledu sigurnosti i zaštite.

Aluminijumske ograde za stepenice i terase

Aluminijumske ograde i gelenderi idealni su za stepeništa, terase, balkone, parapete. Odlično su estetsko rešenje i za bazenske ograde, poslovne pultove, šaltere i rukohvate. Pokazale su se kao postojano i pre svega isplativo rešenje za ograđivanje većih površina; dvorišta, imanja i placeva. Takođe, aluminijumske kapije su proizvod koji je sve traženiji na tržištu obzirom da ispunjava sve uslove u pogledu zaštite privatnosti i dobara, funkcionalnosti i estetike.

Izrada aluminijumskih ograda i gelendera po meri

Aluminijumske ograde i gelenderi izradjuju se po meri i idejnom rešenju naručioca. Mogu se kombinovati sa različitim materijalima kao što su drvo, leksan, staklo što omogućava različita dizajnerska i jedinstvena rešenja.

Elementi i profili za aluminijumske ograde i gelendere

Elementi i profili aluograda i gelendera dostupni su u različitim bojama i dezenima kao što su srebrna (visoki sjaj ili mat), bronzana (inox), zlatna, boja drveta i crna. Takođe, moguće su kombinacije sa horizontalnim i vertikalnim ispunama, kao i kombinacije sa kutijastim i lučno savijenim profilima.

Pristupačne cene za vrhunski izgled i kvalitet

Aluminijumske ograde i gelenderi pružaju najbolji odnos cene i kvaliteta. U odnosu na druge materijale možete ostvariti uštedu i do 40%. I ne samo to. Nije ih potrebno obnavljati, dugovečno zadržavaju visoki sjaj i prvobitni izgled bez zahteva za posebnim održavanjem što donosi uštede u vremenu i novcu.

Montaža aluminijumskih ograda, gelendera i rukohvata

Obzirom da se aluminijumske ograde, gelenderi i rukohvati sastavljaju iz delova, nije potrebna njihova dodatna obrada u samom prostoru. Nema brušenja, farbanja i zaštite što skraćuje vreme ugradnje i montaže. U najkraćem roku dobićete kvalitetan, elegantan i postojan proizvod u kome možete uživati dugi niz godina bez potrebe za obnavljanjem i doradom. Mi poštujemo vaš prostor, privatnost i vreme. Ugradnju izvršavamo brzo i kvalitetno, a prostor nakon ugradnje ostaje čist i uredan.

Pametan izbor za višestruku dobit

Pogledajte naše radove i odaberite aluminijumski gelender, ogradu, rukohvat  ili druge proizvode od aluminijuma po najpovoljnijoj ceni. Ukoliko nemate idejno rešenje, zajedno ćemo osmisliti ono koje najviše odgovara vašim potrebama u potpunosti.

Kod nas dobijate uvek više

Odlučite se za kvalitetan i postojan proizvod koji ulepšava vaš prostor i štedi vaš novac. Nudimo vam:

  • najbolji odnos kvaliteta i cene na tržištu;
  • postojane, sigurne i dugovečne proizvode;
  • vrhunski dizajn i funkcionalnost;
  • kratke rokove isporuke;
  • profesionalnu i brzu ugradnju;

Ukažite nam poverenje

Kontaktirajte nas ili dođite do nas. Saveti i konsultacije su besplatni. Potrudićemo se da pronađemo rešenje koje vam u svemu odgovara i kojim ćete biti zadovoljni. 

 

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“1″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“100″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“1″ slideshow_link_text=“Izrada aluminijumskih ograda i gelendera“ template=“/home/bravarsk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php“ order_by=“imagedate“ order_direction=“DESC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

 


Aluminijumska ograda cena po metru Beograd, aluminijumske ograde za dvorište, majstori za aluminijumske ograde, aluminijumske ograde katalog, aluminijumske ograde za unutrašnje stepenice cena, aluminijumske ograde za spoljašnje stepenice, aluminijumske ograde cenovnik, aluminijumske ograde za balkone, zidni rukohvati. rukohvati za zid, rukohvat za stepenice, aluminijumski rukohvati, gelender za spiralne stepenice, gelender za spoljašnje stepenice, izrada gelendera, izrada ograda Beograd, izrada rukohvata,