Kapije i ograde od kovanog gvožđa

Kovano gvožđe

Za razliku od prošlih vremena kada su alati za kovanje gvožđa bili samo nakovanj i čekić, te je izrada kapija i ograda od kovanog gvožđa bila i dugotrajna i skupa, savremeni industrijski razvoj doneo je tehnologije koje su ove proizvode učinile dostupne svima. I vi možete svoj posed ukrasiti kapijom ili ogradom od kovanog gvožđa po povoljnoj ceni i uz pravilno održavanje dugovečno uživati u njenoj postojanosti i lepoti.

Kovane kapije

Kovane kapije pored toga što su čvrste i stabilne predstavljaju vrhunski estetski ukras svakog poseda. Mogu se izrađivati kao krilne ili klizne kapije, a takođe u njih se može ugrađivati i odgovarajuća automatizacija.

Kapije od kovanog gvožđa

Kapije od kovanog gvožđa izrađujemo prema dimenzijama, zahtevima i dizajnu naručioca. Dovoljno je da nam iznesete vašu ideju, a mi ćemo osmisliti kovanu kapiju koja u potpunosti odgovara vašim zahtevima. Ukoliko želite kapija od kovanog gvožđa sa zadnje strane može biti zatvorena drvetom, lexanom ili drugim materijalnom. Sve naše proizvode od kovanog gvožđa u skladu sa vašim zahtevom zaštićujemo od korozije vrućim cinkovanjem, plastifikacijom ili kvalitetnim bojama.

Kovane ograde

Kovane ograde su atraktivna i isplativa investicija na dugi rok. Izrađuju se prema zahtevu i dizajnu naručioca, najčešće u skladu sa modelom kapije. Obično se montiraju na postojeće betonske ili čelične stubove.

Ograde od kovanog gvožđa

Ograde od kovanog gvožđa sa zadnje strane mogu biti zatvorene različitim materijalima, ukoliko želite zaštićuju se od rđe odgovarajućim postupkom.

Proizvodi od kovanog gvožđa

Po povoljnoj ceni i najkraćem roku izrađujemo i montiramo ostale proizvode od kovanog gvožđa, u šta spadaju:

  • kovane ograde za terase i balkone;

  • kapije od kovanog gvožđa;

  • kovani gelenderi;

  • nadstrešnice od kovanog gvožđa;

  • kovane zaštitne rešetke;

  • nameštaj od kovanog gvožđa;

Ukrasni kovani elementi

Ukoliko ste se odlučili za kapiju i ogradu od cevnih profila, ona takođe može biti ukrašena različitim kovanim elementima, kao što su: šiljci, krugovi, elipse, cvetovi i listovi, ručke, kvake i drugo. Jedinstven detalj je i sandučić za poštu od kovanog gvožđa koji će vašu kapiju učiniti reprezentativnom i jedinstvenom.

Zaštita kovanih kapija i ograda

Radi zaštite od korozije i oštećenja proizvode od kovanog gvožđa potrebno je zaštititi toplim cinkovanjem, plastifikacijom ili kvalitetnim premaznim bojama. Koji postupak zaštite će se primeniti zavisi od vašeg zahteva. Takođe, obzirom na prirodu materijala, kovani proizvodi moraju se radi svoje postojanosti i održavati na pravilan način.

Održavanje kovanih kapija i ograda

U principu, kovano gvožđe dovoljno je održavati čišćenjem toplom vodom, odnosno blagim sredstvima za čišćenje u slučaju veće zaprljanosti. Međutim, ukoliko se na vašoj postojećoj kovanoj kapiji ili ogradi pojavi korozija ili druga veća oštećenja kontaktirajte nas. Takođe, vršimo sanacije i restauracije postojećih kovanih ograda i kapija po najpovoljnijim uslovima.

Garancija kvaliteta

U nastojanju da zadovoljimo sve vaše zahteve i potrebe, dajemo garanciju na sve naše proizvode od kovanog gvožđa, kao i na kvalitet ugradnje.

Kontaktirate nas za cenu

Pozovite nas, iznesite nam svoje ideje i zajedno ćemo osmisliti najbolje i najekonomičnije rešenje. Saveti, dolazak na teren i procena radova potpuno su besplatni za Beograd i okolinu.

 

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“3″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“100″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“1″ slideshow_link_text=“Izrada kovanih ograda“ template=“/home/bravarsk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]


Cena ograda od kovanog gvoždja Beograd