Nadstrešnice

  • Ulepšavaju i štite objekat od spoljnih uticaja

Nadstrešnice

Nadstrešnice su građevinske konstrukcije čija je osnovna namena zaštita objekta od spoljnih uticaja i vremenskih prilika. Mogu imati različite namene a pored osnovne zaštitne funkcije, zahvaljujući mogućnosti kombinovanja različitih materijala predstavljaju i svojevrsni ukras objekta.

Nadstrešnice sa leksanom

Nadstrešnice mogu biti lučne i ravne odnosno s određenom kosinom i različitim ispunama, od stakla, leksana, pleksiglasa, lima i drugog pogodnog materijala. Veoma lepo estetsko rešenje su nadstrešnice sa ukrasima od kovanog gvožđa koje svakom objektu daju posebnu eleganciju.

Za potrebe vašeg stambenog ili poslovnog prostora, po najpovoljnijim uslovima izrađujemo:

Nadstrešnice za ulaze u stambene i poslovne objekte

Nadstrešnice za ulaze u stambene i poslovne objekte mogu biti izrađene kao lučne ili ravne. Lučne nadstrešnice pokazale su se kao estetski lepše rešenje koje uz odgovarajući ispunu može ulepšati svaki objekat.

Nadstrešnice za terase i balkone

Nadstrešnice za terase i balkone obično se izrađuju kad ravne nadstrešnice s odgovarajućom kosinom pogotovo ako se nalaze na spratu. S druge strane, lučnim nadstrešnicama mogu se nadkrivati terase koje se nalaze na prizemlju.

Nadstrešnice za automobile

Nadstrešnice za automobile su odlično rešenje za zaštitu vozila od nepovoljnih vremenskih uslova; kiše, grada, snega. Mogu se izrađivati kao lučne i ravne nadstrešnice, a ispuna može biti od leksana (lexan – polikarbonat ploče), trapeznog lima sa filcom ili bez filca , tegole, sendvič panela i mnogih drugih materijala.

Nadstrešnice za ugostiteljske objekte

Nadstrešnice za ugostiteljske objekte su proteklih godina veoma popularno rešenje za letnje bašte kafića i restorana. Uglavnom se izrađuju kao ravne nadstrešnice, a ispunjavaju se materijalom na zahtev naručioca.

Nadstrešnice za bazene

Nadstrešnice za bazene su još jedno popularno rešenje za zaštitu bazena od spoljnih uticaja kao što su prašina, lišće, kiša. Mogu se izrađivati i kao lučne i kao ravne nadstrešnice a ispunjavaju se najčešće leksanom obzirom da je ovaj materijal otporan na UV-e zračenja. 

Nadstrešnice za letnjikovce

Nadstrešnice za letnjikovce omogućava vam da uživate u svojoj bašti zaštićeni od sunca ili drugih nepovoljnih vremenskih uticaja. U kombinaciji sa odgovarajućom ispunom i ukrasnim kovanim elementima savršeno se mogu uklopiti u prirodni okoliš.

Izrada i montaža nadstrešnica

Nadstrešnice se najčešće izrađuju od metalnih četvrtastih cevi i ispunjavaju se materijalom prema zahtevu naručioca ili nameni objekta. Nadstrešnice se takođe mogu izrađivati i od aluminijumskih profila. Aluminijumske nadstrešnice su jednostavne za ugradnju, lagane i čvrste. Pogodne su za natkrivanje ulaza u stambene i poslovne objekte.

Nadstrešnice za letnje bašte

Kada su u pitanju složenije konstrukcije, kao na primer nadstrešnice za letnje bašte ili parkinge najčešće se kostur nadstrešnice izrađuje od cevnih profila koji garantuju njegovu stabilnost i čvrstinu.

Povoljne cene

Projektovanje, izradu i montažu nadstrešnica obavlja stručni tim naših iskusnih majstora. Pozovite nas da se dogovorimo oko svih detalja. Možemo doći do vas, izvršiti pregled objekta i prostora za koju se izrađuje nadstrešnica i predložiti vam odgovarajuće rešenje. 

 

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“5″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“100″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“1″ slideshow_link_text=“Izrada nadstrešnica“ template=“/home/bravarsk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]


Cena nadstrešnice Beograd, nadstrešnice od leksana, nadstrešnice za terase cene, nadstrešnice za ulazna vrata, nadstrešnice za automobile, nadstrešnica za auto, nadstrešnice balkone, nadstrešnica od lima, nadstrešnica sa leksanom cena, majstori za nadstrešnice, izrada nadsrtesnice, nadstrešnice za dvorište. montaža nadstrešnice, nadstrešnice sa skivenim krovom, montaža nadstrešnice ispred ulaznih vrata, montaža nadstrešnice na terasi, natkrivanje terasa, pokrivanje terase, nadstrešnica za terasu,