Zaštitne rešetke za prozore i vrata

Ulepšavaju i štite objekat od neželjenih posetilaca i provala

Sigurnosne rešetke

Sigurnosne rešetke su dodatna zaštita za vaš dom i imovinu, a pre svega štite vas i vašu porodicu od neželjenih događaja. Zaštitne rešetke mogu se montirati na prozore i vrata i obezbeđuju sigurnost stambenih i poslovnih objekata. Dostupne su u različitim modelima u zavisnosti od zahteva kupca.

Zaštitne rešetke za prozore

Zaštitne rešetke za prozore izrađuju se od četvrtastih metalnih cevi ili kovanog gvožđa. Moguća je i kombinacija metalnih cevi i kovanog gvožđa tako što se razmak između cevi popunjava ukrasnim kovanim elementima. Kovane zaštitne rešetke češće se ugrađuju na prozore stambenih objekata, dok se metalne zaštitne rešetke uglavnom ugrađuju na poslovne objekte.

Zaštitne rešetke za vrata

Zaštitne rešetke za vrata uglavnom se izrađuju od metalnih cevnih profila i služe za zaštitu i sigurnost poslovnih objekata; lokala, magacina, radionica, proizvodnih hala. One predstavljaju apsolutno najsigurnije i najisplativije sredstvo zaštite imovine. Sigurnosne rešetke za vrata mogu se ugrađivati i na stambene objekte; ulaze u kuću ili pomoćne prostorije, u kom slučaju se uglavnom izrađuju od kovanog gvožđa.

Zaštitne rešetke od kovanog gvožđa

Zaštitne rešetke od kovanog gvožđa pored osnovne zaštitne funkcije predstavljaju istovremeno i vrhunsko estetsko rešenje. Mogu biti dizajnirane tako da svakom domu daju posebnu toplinu i autentičnost.

Ukrasne rešetke od kovanog gvožđa mogu se montirati i na vrata i na prozore. Kovane zaštitne rešetke za prozore dostupne su u više modela, od jednostavnih do složenih a po želji mogu biti izrađene sa ispupčenjem za ukrasno cveće u donjem delu.

Sigurnosne rešetke od kovanog gvožđa mogu se montirati na sama vrata čime se štiti staklo i drvena površina vrata. Takođe mogu se izraditi rešetkasta vrata koja se postavljaju ispred ulaznih vrata u objekat. Na zahtev naručioca zaštitne rešetke zaštićuju se specijalnim premazima protiv korozije, toplim cinkovanjem ili plastifikacijom.

Izrada i montaža zaštitnih rešetki

Zaštitne rešetke izrađuju se prema dizajnu naručioca i mogu biti fiksne, pokretne i sklopive. Fiksne zaštitne rešetke montiraju se na zid ili štok vrata i prozora i više se ne mogu pomerati. Pokretne zaštitne rešetke mogu biti jednokrilne i dvokrilne, obezbeđene su sigurnosnom bravom i otvaraju se kao krila prozora ili vrata. Sklopive zaštitne rešetke sklapaju se kao harmonika prilikom otvaranja i pogodne su za lokale i manje poslovne objekte.

Zaštite svoju porodicu i imovinu

Vremena u kojima živimo, nameću potrebu da dodatno osiguramo sebe i svoje najmilije. Stoga preduzmite mere da svojoj porodici obezbedite sigurnost i mir porodičnog doma, a svoju imovinu zaštite od krađa, provala i drugih nedozvoljenih radnji.

Pozovite nas i iznesite nam svoje ideje. Sprovešćemo ih u delo u najkraćem roku a vaš stambeni i poslovni prostor biće obezbeđen i siguran u potpunosti. 

 

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“7″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“100″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“1″ slideshow_link_text=“Izrada zaštitnih rešetki“ template=“/home/bravarsk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]


Resetke za prozore cena, Zaštitne rešetke za prozore, Zaštitne rešetke za prozore i vrata Beograd, Metalne rešetke za prozore, Resetke za vrata cene, Resetke za prozore od kovanog gvozdja, Majstori za rešetke Beograd, Izrada rešetki, Montaža resetke, Ugradnja resetki na prozore, Instalacija rešetki, Rešetke za roštilj, Sigurnosne rešerke za lokale, Zaštitne rešetke za izloge, Majstor za rešetke, Ugradnja sigurnosnih resetki, Izrada zaštitnih rešetki, Montaža zaštitnih rešetki, Ugradnja rešetki Beograd