Spoljne stepenice

Ukoliko imate kuću/objekat na dva ili više nivoa, ne možete a da ne razmišljate o jednom važnom detalju. U pitanju su stepenice! Potrudite se da izaberete pravi model koji će se uklopiti uz ostatak enterijera, a mi smo tu da vam pomognemo u idejama i izradi.

Pored unutrašnjih stepenica, druga varijanta su spoljne. Iako naizgled služe samo kako bismo se popeli na sledeći sprat, one mogu biti  različito dizajnirane i na taj način postati pravi ukras. 
Pri izgradnji stepenica potrebno je lepo isplanirati i organizovati, tako da budu funkcionalne i da zadovolje naše estetske zahteve. Pored toga vrlo je važno voditi računa o bezbednosti, kada je u pitanju oblik i materijal od kojih pravimo stepenice.

Kao i unutrašnje, i stepenice sa spoljašnje strane objekta mogu biti kružne ali i prave. U zavisnosti od samog objekta, 

Stepeništa se izrađuju  prema vašim potrebama i željama. Obzirom da je projektovanje  stepenica zahtevan i odgovoran posao, najbolje je da nas pozovete. Na osnovu pregleda objekta i uzimanja preciznih mera, osmislićemo stepenište koji najviše odgovara vašem stambenom ili radnom prostoru.

Različitih dezena i oblika stepenice mogu na sjajan način ulepšati i osvežiti dom ako izaberete pravi model. Zato pogledajte naš katalog i pronađite svoje omiljene

Tu smo za vas 011 412 72 34