Unutrašnje stepenice

Unutrašnje stepenice

Pored spoljnih stepeništa, izrađujemo sve vrste unutrašnjih stepenica, industrijskih penjalica, metalne penjalice za kose i ravne krovove, penjalice za dimnjake, stubove i industrijske hale. Metalne penjalice radi zaštite i sigurnosti mogu biti izrađene sa leđobranom.

Kada planirate unutrašnje stepenice, obratite pažnju na funkcionalnost i prostor koji će zauzeti. Pored toga izuzetno je važna sigurnost i bezbednost stepeništa. Kada to obezbedite, na kraju ih lepo uklopite u svoj enterijer. Stepenice mogu biti upečatljiv momenat u vašem prostoru i možete ih izraditi i iskoristiti na različite načine. Osim njihove osnovne uloge, postoji mnogo interesantnih ideja kako duplirati funkcionalnost i uz to ulepšati dom, od različitih fioka za odlaganje, posebnog prostora u kom bismo provodili dosta vremena do ukrašavanja doma nekim detaljem na stepenicama ili, na primer, igrom bojama.

Različiti dezeni i oblici stepenice mogu na sjajan način ulepšati i osvežiti dom ako izaberete pravi model. Zato pogledajte naš katalog i pronađite svoje omiljene.

Pozovite nas 011 412 72 34!